FORDI AT DETTE FOREGIKK FREDAG:

 

 
When it feels like the lyrics to the song you're listening to were written just for you.

 

I love you
Jeg leser blogger hver dag, alt fra mammablogger til, ja. egentlig alt.

Og jeg er ikke en person som forhåndsbedømmer folk, men det er spesielt en person som jeg ikke skjønner hvorfor hun er på topplista. Heidi Alexandra Olsen.

Greit, jeg er helt enig i at alle skal få velge sin stil, være som de er og alt det der som dere sikkert har hørt tusen ganger før. Men det jeg vil fram til, er at det hun skriver om, virkelig er støtende for mange. Jeg leste for eksempel at hun trodde hun hadde sett tidenes yngste mor, og hun trodde hun var i en alder på 14 år. Og at denne mammaen burde fått en sjekk, og at hun syntes det var utrolig heslig. Og jeg klarer ikke å forstå hva som får henne til å skrive noe så stygt, og ikke minst støtende som det. Jeg kjenner og vet av flere som er unge mødre, og som i aller høyeste grad klarer å ta seg av barnet sitt, som en "normal" voksen person gjør. Dette provoserer meg noe så grenseløst, at ei jente i en alder av 18 år, ja. Faktisk like gammel som meg, sitter og skriver "dritt" om folk. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke helt forstår hvorfor hun skriver slike ting. En ting er at hun sikkert vil få frem sine egne meninger, og blablabla. Men man burde virkelig tenke over HVORDAN man skriver det.

Også var det dette med hennes dietter da. Et eget kapittel for seg selv. Hun skrev nå ganske nylig at hun trente mye og spiste nesten ingenting. Altså, hun spiser KUN når hun er så sulten at hun bare MÅ ha det. Og hun trener mye, for å gå ned i vekt. Tro meg, hvis hun virkelig vil bli slankere brude hun IKKE gjøre det på denne måten. Det funker ikke. Da kommer hun til å hoppe opp i vekt, når hun en dag begynner å spise igjen. Hun skriver også at hun spiser ett glass babymat, hvis hun er sååå sulten at hun må spise. Ærlig talt. Hun er 17,18 år eller noe, og enda har hun ikke fått med seg hva som er sunt. Det å spise så lite, dekker ikke behovene som kroppen trenger. Du skal ha energi, og energien kommer fra maten. Jeg fatter virkelig ikke. Og ikke nok med det, men hun har også falt om, helt plutselig, når hun da har holdt på med disse "diettene" sine.

Okei. Det jeg vil fram til i dette innlegget er at alle burde tenke over HVA, HVORDAN og HVORFOR man skriver ting slik som man gjør. Dette blir bare alt for teit for meg, og jeg håper virkelig at hun begynner å tenke etter, hvordan hun framstiller seg selv på.

  
Hverdagen min er den samme. Kjedelig. Står opp, løper som en gal for å rekke alt på 10 minutter, og rekker det alltid. Drar ut av dørene klokka 5 på 8, er på skolen. Lengter hjem. Kommer hjem, lager middag. Ferdig med middagen kl halv 8 på kvelden. Slapper av. Sover. OVER..

 

Jeg har verdens mest kjedeligste liv akkurat nå, til tross for at jeg ikke har TV.

 

Nå sitter( tulla, slask. Ligger) jeg og ser på facebook, snakker med stine og ser The Hills.

Har spist mat, så nå er det straks på tide å legge seg, for å igjen være med på en spennende dag i Ingvild's hverdag.

IM OUT
Nå drar jeg til Ranheim! 

På kroppen min, en veldig lik variant iallefall, elsker sommerfugler! Og fikk tattoovering av kjæresten i bursdagsgave, men har ikke tatt den enda.

 

Også vil jeg ha denne:


Iallefall denne quoten, men er litt usikker på hvor. Har dere noen forslag?
Sitter jeg inne og koser meg med Greys Anatomy, herlig! Kjæresten ligger og sover, og jeg er ikke trøtt, så da ligger jeg på sofaen med pledd, helt mørkt rom og bare fantaserer om å bli lege selv, og også selvfølgelig om MC dreamy!


Flere som ser Greys Anatomy?

 

Jeg har høstferie, så dagene mine er egentlig veldig varierte. KØDDA. Igår vaska jeg hele leiligheta, vaska klær og kopper. Idag sov jeg lenge, vaska kopper, laget middag, og slappet av! egentlig litt kjedelig i grunn, så derfor har jeg begynt å se Greys, jadda! 

 

 
vel, jeg er ikke så langt unna, jeg har bare ikke orket å blogge, har vel egentlig ikke hatt tida heller. 

 

Men jeg kan fortelle dere at jeg har kjøpt meg ny telefon. Htc chacha, nam! elsker den! 

 verdens fineste telefon <3
Jeg var nettopp innom bloggen til ei venninne http://powderwhore.blogg.no/ (Julie) Og ble så inspirert av innlegget hun hadde av håret sitt, så derfor stjeler jeg den ideen :-) Håper det går greit!

 

Haha, hårfargen min i 9. klasse

10, da farget jeg håret med mørke striper, men lilla skjær i. Men resultat ble at hele
håret mitt ble lyselilla, fint. Derfor måtte jeg farge det helt mørkt.

Nært juletider i 10. klasse

Jeg er helt til venstre i bildet, denne fargen savner jeg! i 8.klasse

2. året på vgs. Jeg savner lengden og fargen! :(

Men så bestemte jeg meg for å klippe håret i bob.

Fargen

Så farget jeg det mørkt, for å prøve å få tilbake naturfargen min

Noe som gjorde at jeg i JUNI i år, hadde denne fargen.

Og nå ser jeg ikke ut på håret, har bleiket det helt lyst igjen, men etterveksten.. Den snakker vi ikke om!

 

Nå skal jeg legge meg, har vært på jobb og er dritklar! Drar til Namsos klokka 12 imorgen, og så morgentrøtt som jeg er så kan det være greit å legge meg nå. 

 
dotdotdot.

 

Jeg sitter på jobb nå, og venter bare på å få reise hjem! har vært her siden klokka 09.00 og skal ikke hjem før 16.00..

Gleder meg til å komme hjem, blir så godt å få slappet av, når jeg endelig har fått høstferie!

 

Når har du høstferie?
Jeg er akkurat ferdig med norskleksene som skal leveres i morgentidlig! Godt. Idag har jeg vært på skolen, hvor jeg hadde prøve i histore. Og det gikk overraskende bra! Vi skulle svare på 12 av 15 spørsmål, og jeg tror det gikk bra altså! Husket ikke alle navnene ved de forskjellige hendelsene i vikingetida, men det er vel viktigst at jeg huske HVA som skjedde og NÅR?

 

Nå skal jeg bare legge meg og se de siste episodene av Vampire Diaries sesong 2, og legge meg.. Jeg har også vært på drilling ikveld, og jeg kjenner at det snart er høstferie, fordi hodet mitt er ikke i modus til noe, så blir godt å slappe skikkelig av i ferien, sove og bare "lade" opp batteriene til skole etterpå! Da skal jeg bli flinkere til å prioritere skole, og gjøre det bedre ved å være mer aktiv osv. WISH ME LUCK.


Det er... Damtidam. Norsk. Ikke noe mer spennende enn NORSK nei. 

Egentlig er det Engelsk, men siden jeg ikke har det i år, velger jeg nok norsk. 

Vi har jo tross alt 10 timer norsk i uka, så er litt dumt å ikke like det på en måte også. Men grunnen til at jeg liker norsk så godt er fordi at jeg synes alt av historie innen norsken er interessant. Kanskje ikke alle typene av skriveøvelser, men generelt det å skrive synes jeg er kjempemoro. Jeg har siden 7/8 klassen likt norsk veldig godt, og det er nok derfor jeg vurderer å bli norsklærer også. Men om det skjer, det vil tiden vise! :-) 

 

Ellers så har jeg flyttet inn i leiligheta sammen med kjæresten min idag, det begynner å bli skikkelig koselig nå, og jeg gleder meg til å komme helt i orden! :-)

 


Legger ved et bilde av Jenny og meg :) 


Alt ifra Kremmerhuset  ♥♥
I helga har jeg vært travelt opptatt, faktisk. I går var jeg på basar


Sorry for crappy kvalitet på bildene, men scena er så mørk. Visse frem en drilldans ;)

Karoline og Jenny lånte kameraet mitt :)

HØST  ♥ ♥ ♥
- Jeg MÅ nesten alltid telle trappetrinnene når jeg går i trapper

- Jeg sjekker flere ganger om jeg har tappa opp på do, fordi jeg glemmer det

- Jeg leker med piercingen i tunga hele tiden, helt til kula detter av...

- Jeg må ha på flere alarmer om morgenen, helst en time før jeg måå stå opp, fordi da tenker jeg" yes, jeg kan sove i enda en time". Klein

- Jeg må ha snus for å sovne.. Og ja, det er farlig, jeg vet. Man kan begynne å slite med nervene, så jeg MÅ slutte jeg vet.

 


Måtte ta med dette bildet, fordi jeg savner Sandra(venstre) Og Trude så mye! 


Navn: Ingvild Dahl R. Alder: 18 år. Bor: Høylandet/Harran Jeg har verdens beste venner, og beste kjæreste som jeg har holdt sammen med siden 14.01.08.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits