Okei, da var vi kommet til da jeg skal fortelle 5 positive ting om meg selv og 5 negative, are you ready? Well, ready or not, here they come!

Negative:

1. Jeg er ofte slik at jeg bare svarer på spørsmål, uten at jeg hører hva du sier.. Og jeg hater det.

2. Jeg er veldig var på folk jeg ikke liker.

3. Kan se sur ut har jeg hørt og veldig overlegen.

4. Jeg blir lett sint når jeg ikke får til noe med en gang, spesielt innen drilling.

5. Jeg tar hevn på noen, hvis de har gjort noe mot meg, for eks: skrevet om meg til en annen, så kan jeg finne på å skrive det vedkommende har skrevet, på statusen på facebook.. (flaut)

 

Positive:

1. Jeg forhåndsbedømmer ikke folk lengre. Jeg vil lære meg å kjenne de, før de blir "stemplet".

2. Jeg er glad i vennene mine, og forteller dem det.

3. Jeg er god  på å inkludere folk.

4. Jeg ser noe positivt i alle.

5. Jeg elsker å jobbe med folk og å få folk til å øke mestringsfølelsen dems!

 
BareMinerals makeup


Biscue(dekkpudder) Fairly light(foundation)

Fairly light(foundation) Light(foundation) Warmth(solpudder/rouge) 

Her fikk dere se hva jeg har i toalettmappa mi! Er det noen som er keene på noe annet som har med sminke og gjøre? Skrik ut :-)
Jeg har registrert meg på BLOGGURAT

Jeg har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/508602120f3c9a799d9ea9285d0ead6a9724ff41">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.
Har 2 fritimer på begynnelsen av torsdagene, og fordi at jeg det ikke går noe buss etter 8, må jeg sitte her i to timer og vente...
Ettersom at jeg er så godt igang, kan jeg likeså godt komme med noen anbefalinger, det gjør vel ingenting?

Perfect Clean av Loreal, et renseprodukt som finnes til forskjellige hudtyper. Denne har jeg prøvd før, og jeg bare MÅTTE kjøpe en til. Jeg har veldig sensitiv hud og er ganske tørr rett atme nesa under øynene, derfor har jeg valgt den rosa typen. Jeg bruker den hver kveld ETTER at jeg har vasket av meg sminken, og det er utrolig mye sminke som ikke kommer bort når du bare bruker sminkeservietter og vann. Det er med en pad som du skal ta kremen på, og denne paden brukes i sirkler i ansiktet, denne renser porene og får bort absolutt all sminken. På meg funker den så bra at jeg kjenner forskjell allerede før jeg har tørket meg etter at jeg har tatt av skummet. 
Terningkast: 6

Expert Protection - deodorant fra sterilan. Superbra! Deodoranten er ikke bløt som mange andre, det er en slags tørr krem, og du slipper å vente at den skal tørke, fordi den renner ikke! Pluss at den holder lenge!
Har prøvd en lignende før, fra DOVE, som jeg synes var bedre, men denne er også superbra!
Terningkast: 5 
Anti - spot - roll on. En kvisefjerner over natten! Jeg har prøvd den i en god stund, men kanskje ikke så ofte som jeg burde. Men har du en kvise, ikke klem den, smør litt av denne på og du merker forskjell over natten. Faren er kanskje at folk ikke tror at den funker, men det er helt sant. Jeg fikk iallefall hakeslepp da jeg testet den.
Terningkast: 5Også måtte jeg legge ved bilder av "Inspire" parfymen som jeg fikk i sydengave av Mamma og Pappa 

 

Håper dere synes at dette var nyttig, og ikke nøl med å prøve noen av produktene! 
Jeg har tenkt å blogge om 10 forskjellige ting i 10 dager.

1. Vis hva du har i toalettmappa di

2. fortell 5 positive ting omg deg selv og 5 negative

3. hva er dine uvaner?

4. Skriv om favorittfaget ditt og hvorfor

5. vis noen bilder du selv har tatt og er fornøyd med

6. Vis rommet ditt

7. Fortell om dine beste venner 

8. Fortell om din hobby

9. fortell om din andre hobby

10. fortell om kjæresten din

 

 

Da spørs det om dere følger med, tror dette kan bli en liten utfording for meg.. :)
Jeg ligger her

Selv om jeg egentlig skulle ha gjort dette:

og dette står bare i vinduskarmen fordi jeg ville det, for tenk!

Ligger med helt for j****** smerter i ryggen, og drømmer meg bort i tanker! Vil så gjerne til syden og bare slappe av og nyte livet, det hadde vært det beste som kunne skjedd meg nå!

 

Har foresten kjøpt meg nye øredobber, vil DU se?  
Hvordan hadde dere likt at jeg laget ett innlegg om meg selv? Diverse randommmmmmeee greier, bilder osv? :-) Gjerne kommenter og fortell! :-)

 

Ellers idag har jeg vært på skolen, grei dag det. eller, nei. Jeg skal ikke lyge heller. Hater onsdagene, dobbelttimer i alle fagene, bortsett fra naturfag.. 
Starter dagen med 2 timer norsk, 2 timer med psykologi, 2 timer historie og avslutter med 2 timer matematikk.

Akkurat nå har jeg stått opp fra powernapen! :-) Herlig!

 
Det er ikke mange dager siden, at jeg fant ut at det er to forskjellige litagotyper, altså.. 

1. litago - milk shake

2. litago - sjokolademelk.


Og jeg har funnet min favoritt, litago milkshake in my ♥.

Jeg har alltid syntes at sjokolademelken er litt for tykk, og det blir så ekkelt og slimete i halsen etter at du har drukket den. 

herrefred, for et care(!) innlegg.. Men hva synes du?

ART

Jeg har prøvd meg på dette med konkurranser mange ganger, uten hell. Men jeg tenkte at jeg skulle prøve igjen. Og dette er noe jeg kunne betalt en helt formue for (såklart om jeg hadde det..). Jeg har meldt meg på "vinn en drømmekveld med Jan Thomas og x-teamet i stua mi". Og for å si det sånn, så er Jan Thomas en mann jeg virkelig forguder. Har skrevet om han i mange anledninger (på andre blogger, osv..) Snakket non stop om han til mamma flere ganger. Men uansett, det hadde vært utrolig morsomt å vunnet en slik konkurranse, og jeg må ærlig innrømme at det hadde vært ekstra moro, på grunn av at jeg ikke er en "famous blogger". Men at man faktisk kan vinne noe, selv om man ikke er kjent for noe (misforstå meg rett).

 

Jeg vil fortelle om, ikke bare ètt minne som jeg og vennegjenen min har hatt, men flere :-) Fordi jeg har opplevd så mye med de, og jeg klarer rett og slett ikke å bare velge ut èn ting.disse to første bildene er meg og bestevenninna mi :-) Jeg husker spesielt den gangen da vi reiste til Oslo sammen, da vi gjorde akkurat som vi ville og hadde den beste ferien sammen :) og alle overnattingene vi har hatt sammen.

De tre bildene over er av søskenbarnet mitt, Jenny og meg. Henne har jeg alltid holdt sammen med. Det største minnet vi har sammen, var da vi var i syden sammen, hvor vi koste oss og spiste godt mat, alt var så bra!Disse to bildene er av Stine Mari og meg, det nederste er ifra barnehagen, og siden vi ble født har vi alltid hengt sammen, og jeg husker så godt da hun kom og hentet meg hos kjæresten min, fordi hun ville møte meg og bestevenninna mi. Vi såg film, og pratet om alt og ingenting :)

Jenny(søskenbarnet mitt) og meg på 17 mai, for mange år siden:)

Alle filmkveldene vi alle jentene har hatt sammen! De er så brae! :)

Her er jeg, en kompis og Trine på REVY forestilling.

Dette er Trine og meg, vi har også hold sammen siden hun kom til. Husker så godt da vi stjal de gamle mobilene til brødrene våre, som ikke hadde simkort eller batteri, og lekte at vi snakket med (liksom) kjærestene våre. Også da vi samlet tannpirkere fordi vi skulle lage fest ute i snøen på vinteren, med mat, musikk og snowboardkjøring. Herlig! Trine er også i samme drilltropp som meg, og i samme ungdomslag i revy.

Ingrid Anette og meg i jula 2010. Vi er i samme revygruppe og drilltropp. Jeg husker spesielt da jeg brukte å sykle til deg, fordi vi brukte å leke oppe på låven deres, fordi vi trodde at det bodde nisser der, jeg har ikke tallene på hvor mange ganger vi lekte oppe der?

Dette er et bilde ifra i sommer, da korpset var på tur i Danmark, dette er sommerens minne! Vi hadde det så koselig, bading, sol, god mat, masse mennesker og is!

Dette bildet ble tatt i sommer, på grillkveld hjemme hos meg, fordi at Martha endelig var på Høylandet (hjemplassen min) i mange dager! Her er vi alle samlet, de beste vennene mine. Stine,Martha,Trine,Stine Mari, Jenny og Ingrid Anette. Denne kvelden var koselig, vi satt og spiste, koste oss med skravling til langt ute på natt. Verdens beste jenter :-)

Denne opplevelsen hadde vært skikkelig moro å fått oppleve!

- Ingvild

 

 

Klikk her for mer info om konkurransen!
Jeg har lenge hatt stor interresse med å hjelpe andre, som ikke har det like godt som meg. Både som yrke og privatperson. Jeg har valgt et yrke innenfor Helse og omsorgsektoren og igår ble jeg enda mer facinert av det å prøve å gjøre en forskjell for andre. Jeg så på humorkveld for Unicef, med norske komikere. Og jeg så mange barn som virkelig trengte hjelp.
Derfor bestemte jeg meg for å bli fadder. Men jeg valgte PLAN, fordi jeg var litt usikker på om man får ha kontakt med 1 barn når du registrerer deg for Unicef. Men det har jo ingenting å si, hvilken organisasjon du registrerer deg for.

Jeg gleder meg til jeg får informasjon om jenta jeg er blitt fadder til, og faktisk å se og merke at jeg hjelper.

SÅ jeg foreslår at også DU registrerer deg som fadder, enten hos http://fadderskap.plan-norge.no eller http://www.unicef.no/UNICEF+fadder.

For der er akkurat DU som utgjør en forskjell :-)
Jeg kom over en prøvepakning på intution.no, en barberhøvel som visstnok skal være ganske bra :-) jeg betaler kun 39 ,- for porto, og skal få prøven om kort tid. Ta en sjekk selv da!

http://www.intuition.no - sjekk denne nettsiden.


random bilde, ifra i fjor sommer :-)
Jeg har lenge vurdert å prøve blogginga igjen, og kanskje mest for at jeg vil bli en bedre skriver. Men jeg vil gjerne høre hva dere synes om det, skal jeg fortsette? :-) Og evt. Hva vil dere jeg skal skrive om?

 
FAMILIE?


VENNER?


SKOLE?


TEGNINGER?


FOTOGRAFERING?

Eller andre ting, gjerne kom med forslag! :-).... Å starte å skrive litt igjen. Spesielt nå som jeg skal flytte! Skal dra og se på Leiligheta ikveld, og jeg gleder meg :-) 
Navn: Ingvild Dahl R. Alder: 18 år. Bor: Høylandet/Harran Jeg har verdens beste venner, og beste kjæreste som jeg har holdt sammen med siden 14.01.08.

Legg meg til som venn


A r k i v


September 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits