Jeg har blitt tante til ei lita jente idag, på 43 cm og 1940 g, lita, men verdens vakreste :-) Jeg gleder meg skikkelig til å dra å se på henne på Torsdag, kjenne henne ta fingeren min i de små fingrene hennes. ååh.

 

Tante elsker deg :-)
Dagen har gått sakte, og jeg er drittrøtt allerede nå. Sitter og venter på Paradise Hotel nå. Litt fri må man få, når man ligger å leser på teorien for bil. AFF. Jeg blir kvalm, og kan ikke tenke meg hvordan jeg føler det når jeg er FERDIG med å kjøre opp! Da kommer det til å gå rullende godt!

 

SKÅL FOR RUSSETID, er så forbanna glad den er over!

 

Jøss, nå begynte paradise også! :)

-stay tunedJente, snart 18, elsker livetTenkte jeg skulle være så smart å legge ut et bilde av meg selv, slik at dere ikke tror at jeg er en gammel gris på 60 år.

 

-stay tuned
Da har jeg endelig fått laget ny blogg. Har plagdes som bare det i mange dager og uker nå! Det funka visst ikke å ha svenskt design. GUD. Men nå er det faktisk ei jente som har laga et godt og enkelt design, slik at sånne som meg faktisk klarer å skjønne noe :-)

HVA SYNES DU OM DESIGNET?

 

Legger ut verdens fineste musikkvideo, ta å se den!

AVENGED SEVENFOLD - SEIZE THE DAY

 

 
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Navn: Ingvild Dahl R. Alder: 18 år. Bor: Høylandet/Harran Jeg har verdens beste venner, og beste kjæreste som jeg har holdt sammen med siden 14.01.08.

Legg meg til som venn


A r k i v


September 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits