Jeg leser blogger hver dag, alt fra mammablogger til, ja. egentlig alt.

Og jeg er ikke en person som forhåndsbedømmer folk, men det er spesielt en person som jeg ikke skjønner hvorfor hun er på topplista. Heidi Alexandra Olsen.

Greit, jeg er helt enig i at alle skal få velge sin stil, være som de er og alt det der som dere sikkert har hørt tusen ganger før. Men det jeg vil fram til, er at det hun skriver om, virkelig er støtende for mange. Jeg leste for eksempel at hun trodde hun hadde sett tidenes yngste mor, og hun trodde hun var i en alder på 14 år. Og at denne mammaen burde fått en sjekk, og at hun syntes det var utrolig heslig. Og jeg klarer ikke å forstå hva som får henne til å skrive noe så stygt, og ikke minst støtende som det. Jeg kjenner og vet av flere som er unge mødre, og som i aller høyeste grad klarer å ta seg av barnet sitt, som en "normal" voksen person gjør. Dette provoserer meg noe så grenseløst, at ei jente i en alder av 18 år, ja. Faktisk like gammel som meg, sitter og skriver "dritt" om folk. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke helt forstår hvorfor hun skriver slike ting. En ting er at hun sikkert vil få frem sine egne meninger, og blablabla. Men man burde virkelig tenke over HVORDAN man skriver det.

Også var det dette med hennes dietter da. Et eget kapittel for seg selv. Hun skrev nå ganske nylig at hun trente mye og spiste nesten ingenting. Altså, hun spiser KUN når hun er så sulten at hun bare MÅ ha det. Og hun trener mye, for å gå ned i vekt. Tro meg, hvis hun virkelig vil bli slankere brude hun IKKE gjøre det på denne måten. Det funker ikke. Da kommer hun til å hoppe opp i vekt, når hun en dag begynner å spise igjen. Hun skriver også at hun spiser ett glass babymat, hvis hun er sååå sulten at hun må spise. Ærlig talt. Hun er 17,18 år eller noe, og enda har hun ikke fått med seg hva som er sunt. Det å spise så lite, dekker ikke behovene som kroppen trenger. Du skal ha energi, og energien kommer fra maten. Jeg fatter virkelig ikke. Og ikke nok med det, men hun har også falt om, helt plutselig, når hun da har holdt på med disse "diettene" sine.

Okei. Det jeg vil fram til i dette innlegget er at alle burde tenke over HVA, HVORDAN og HVORFOR man skriver ting slik som man gjør. Dette blir bare alt for teit for meg, og jeg håper virkelig at hun begynner å tenke etter, hvordan hun framstiller seg selv på.

  


  0 kommentarer på "HVORDAN FRAMSTILLER MAN SEG SELV? NOEN VET IKKE"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Navn: Ingvild Dahl R. Alder: 18 år. Bor: Høylandet/Harran. Jeg har verdens beste venner, og beste kjæreste som jeg har holdt sammen med siden 14.01.0.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits