Ettersom at jeg er så godt igang, kan jeg likeså godt komme med noen anbefalinger, det gjør vel ingenting?

Perfect Clean av Loreal, et renseprodukt som finnes til forskjellige hudtyper. Denne har jeg prøvd før, og jeg bare MÅTTE kjøpe en til. Jeg har veldig sensitiv hud og er ganske tørr rett atme nesa under øynene, derfor har jeg valgt den rosa typen. Jeg bruker den hver kveld ETTER at jeg har vasket av meg sminken, og det er utrolig mye sminke som ikke kommer bort når du bare bruker sminkeservietter og vann. Det er med en pad som du skal ta kremen på, og denne paden brukes i sirkler i ansiktet, denne renser porene og får bort absolutt all sminken. På meg funker den så bra at jeg kjenner forskjell allerede før jeg har tørket meg etter at jeg har tatt av skummet. 
Terningkast: 6

Expert Protection - deodorant fra sterilan. Superbra! Deodoranten er ikke bløt som mange andre, det er en slags tørr krem, og du slipper å vente at den skal tørke, fordi den renner ikke! Pluss at den holder lenge!
Har prøvd en lignende før, fra DOVE, som jeg synes var bedre, men denne er også superbra!
Terningkast: 5 
Anti - spot - roll on. En kvisefjerner over natten! Jeg har prøvd den i en god stund, men kanskje ikke så ofte som jeg burde. Men har du en kvise, ikke klem den, smør litt av denne på og du merker forskjell over natten. Faren er kanskje at folk ikke tror at den funker, men det er helt sant. Jeg fikk iallefall hakeslepp da jeg testet den.
Terningkast: 5Også måtte jeg legge ved bilder av "Inspire" parfymen som jeg fikk i sydengave av Mamma og Pappa 

 

Håper dere synes at dette var nyttig, og ikke nøl med å prøve noen av produktene! 


  0 kommentarer på "ANBEFALINGER"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Navn: Ingvild Dahl R. Alder: 18 år. Bor: Høylandet/Harran. Jeg har verdens beste venner, og beste kjæreste som jeg har holdt sammen med siden 14.01.0.

Legg meg til som venn


A r k i v


September 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits