Jeg har prøvd meg på dette med konkurranser mange ganger, uten hell. Men jeg tenkte at jeg skulle prøve igjen. Og dette er noe jeg kunne betalt en helt formue for (såklart om jeg hadde det..). Jeg har meldt meg på "vinn en drømmekveld med Jan Thomas og x-teamet i stua mi". Og for å si det sånn, så er Jan Thomas en mann jeg virkelig forguder. Har skrevet om han i mange anledninger (på andre blogger, osv..) Snakket non stop om han til mamma flere ganger. Men uansett, det hadde vært utrolig morsomt å vunnet en slik konkurranse, og jeg må ærlig innrømme at det hadde vært ekstra moro, på grunn av at jeg ikke er en "famous blogger". Men at man faktisk kan vinne noe, selv om man ikke er kjent for noe (misforstå meg rett).

 

Jeg vil fortelle om, ikke bare ètt minne som jeg og vennegjenen min har hatt, men flere :-) Fordi jeg har opplevd så mye med de, og jeg klarer rett og slett ikke å bare velge ut èn ting.disse to første bildene er meg og bestevenninna mi :-) Jeg husker spesielt den gangen da vi reiste til Oslo sammen, da vi gjorde akkurat som vi ville og hadde den beste ferien sammen :) og alle overnattingene vi har hatt sammen.

De tre bildene over er av søskenbarnet mitt, Jenny og meg. Henne har jeg alltid holdt sammen med. Det største minnet vi har sammen, var da vi var i syden sammen, hvor vi koste oss og spiste godt mat, alt var så bra!Disse to bildene er av Stine Mari og meg, det nederste er ifra barnehagen, og siden vi ble født har vi alltid hengt sammen, og jeg husker så godt da hun kom og hentet meg hos kjæresten min, fordi hun ville møte meg og bestevenninna mi. Vi såg film, og pratet om alt og ingenting :)

Jenny(søskenbarnet mitt) og meg på 17 mai, for mange år siden:)

Alle filmkveldene vi alle jentene har hatt sammen! De er så brae! :)

Her er jeg, en kompis og Trine på REVY forestilling.

Dette er Trine og meg, vi har også hold sammen siden hun kom til. Husker så godt da vi stjal de gamle mobilene til brødrene våre, som ikke hadde simkort eller batteri, og lekte at vi snakket med (liksom) kjærestene våre. Også da vi samlet tannpirkere fordi vi skulle lage fest ute i snøen på vinteren, med mat, musikk og snowboardkjøring. Herlig! Trine er også i samme drilltropp som meg, og i samme ungdomslag i revy.

Ingrid Anette og meg i jula 2010. Vi er i samme revygruppe og drilltropp. Jeg husker spesielt da jeg brukte å sykle til deg, fordi vi brukte å leke oppe på låven deres, fordi vi trodde at det bodde nisser der, jeg har ikke tallene på hvor mange ganger vi lekte oppe der?

Dette er et bilde ifra i sommer, da korpset var på tur i Danmark, dette er sommerens minne! Vi hadde det så koselig, bading, sol, god mat, masse mennesker og is!

Dette bildet ble tatt i sommer, på grillkveld hjemme hos meg, fordi at Martha endelig var på Høylandet (hjemplassen min) i mange dager! Her er vi alle samlet, de beste vennene mine. Stine,Martha,Trine,Stine Mari, Jenny og Ingrid Anette. Denne kvelden var koselig, vi satt og spiste, koste oss med skravling til langt ute på natt. Verdens beste jenter :-)

Denne opplevelsen hadde vært skikkelig moro å fått oppleve!

- Ingvild

 

 

Klikk her for mer info om konkurransen!


  0 kommentarer på "HVOR MORSOMT HADDE IKKE DETTE VÆRT?"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Navn: Ingvild Dahl R. Alder: 18 år. Bor: Høylandet/Harran. Jeg har verdens beste venner, og beste kjæreste som jeg har holdt sammen med siden 14.01.0.

Legg meg til som venn


A r k i v


September 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits